Snabba rör och fetvadd i avloppet!

Lite då och då så springer man på saker som man känner igen från helt andra sammanhang och idag på väg från jobbet, så gick jag förbi en liten vit skåpbil. Bilen i sig var väl inget märkvärdigt och egentligen inte företaget heller, utan det var min association som gjorde att den fick mig att dra på smilbanden 🙂


Undrar om Lennart jobbar kvar?

Så, vad är det som är så roligt med just den här firman då? Jo, för alla som har lyssnat på Hassan-gänget, så är det nog rätt solklart och jag blev nästan lite sugen på att ringa och fråga om Lennart jobbar kvar 🙂

Det där är humor på hög nivå!

Självklart kommer jag ju inte våga ringa och fråga, men om någon av er där ute får för er att ringa, så meddela gärna om Lennart fortfarande finns på plats!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu