Hjärtljud, thaimat och en nyfiken apa.


Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Idag innan lunch så hade vi tid hos Barnmorskan, för att lyssna på Grynet och mäta magen och allt gick jättebra, ända till det var dags att lyssna på hjärtat. Först klämde hon och kände för att se om hon kunde lista ut hur Grynet låg där inne och sen satte hon dit själva apparaten för att lyssna… Knäpptyst! Hon letade och letade, men det var inte det minsta lilla hjärtljud. Hon klämde igen och försökte lista ut hur Grynet låg där inne och sen lyssnade hon igen.


Lyssna på hjärtljud…

Hon frågade till och med om Carin hade känt att hen hade rört sig idag… Gissa om jag fick lite högre puls ett tag! Sen efter ytterligare några sekunder, som kändes som en evighet, så lyckades hon hitta lilla hjärtat och det pickade på precis som det skulle! Lättad skulle man väl kunna uttrycka min känsla!

Efter undersökningen kollade vi en snabbis på jacka till Indra, men vi hittade ingen, så vi gick och åt istället och dagen till ära, valde vi Amazing Thai och i sann thaianda, så blev det en hel massa mat från buffén. Gott gott gott, men lite för mycket, precis som vanligt 🙂


Mycket god buffé…

Efter några timmars jobb, var det dags att åka och hämta Indra från dagis och nu vägde det upp för morgonens gråt. Jag ”smög” nämligen in och stod och smygtittade lite när hon lekte och hon hade så roligt med alla leksaker och sina kompisar. När hon såg mig så kom ett jättestort leende och hon rusade fram och jag fick en bamsekram! Kan man bli annat än glad då?

Nu har vi klarat av middag och jag har skalat huvudet med en nyfiken Indra som assisterade med inskumning och avtvättning av ”akan”. Nu sitter vi i soffan och kollar på Nicke nyfiken och väntar på att klockan ska bli läggdags, för det är en trött liten tjej som sitter bredvid mig just nu.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Endast 1 kommentar hittills

  1. […] (27) Hon frågade till och med om Carin hade känt att hen hade rört sig idag… Gissa om jag fick lite högre puls ett tag! Sen efter ytterligare några sekunder, som kändes som en evighet, så lyckades hon hitta lilla hjärtat och det pickade på precis som det skulle! Lättad skulle man väl kunna uttrycka min känsla! (härifrån) […]

Posta din kommentar nu