Bowlingkalas och dagens humörhöjare!


Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Vad är det med måndagar egentligen? Varför är de så sjukt jobbiga egentligen? Jaja, oavsett varför så är det ännu en tung måndag och jag är rätt sliten faktiskt. Man kan ju tycka att man skulle vara utvilad efter en helg, men med det tempot som hålls hemma, så är det ju inte konstigt…

I går var det kalasdags igen, men den här gången så slapp vi i alla fall fixa allting själva. Det var nämligen dags för Mios kalas för sina kompisar och eftersom kalas hemma eller i någon lokal, är sååå ute, så hade vi fixat kalas på Bowlaget och det var jättebra. Det ”enda” jag behövde göra var att dela upp lagen och sen se till så att Mio kunde öppna sina paket, sen var det bara för mig att ”finnas där” om det skulle vara nått. Sen när kalaset var slut, så var det bara säga tack och hej och lämna allting. Ingen städning och sånt utan bara dra och jag kan säga att det var lätt värt pengarna!

Efter kalaset så var tanken att jag och Mio skulle iväg och köpa en cykel, men tyvärr hittade vi ingen som passade riktigt, så vi ska fortsätta vår jakt nästa helg, så han får kämpa på med sin gamla cykel en vecka till.

Nu över till någonting helt annat, nämligen morgonens humörhöjare och idag är det en kille från Sydney som blivit mobbad under hela sin skoltid och nu fick han äntligen nog och ”sa ifrån”. Hela grejen filmades av en annan kille och har lagt upp på Youtube. Efter det så har killen som mobbade blivit avstängd från skolan, men inte bara han utan han som blir utsatt för mobbningen har också blivit avstängd! Hur fan tänker man då? Visst kille säger ifrån genom att bokstavligen lyfta upp mobbaren och slänga ner honom i marken, men om inte det kan klassas som självförsvar, så vet jag inte vad man får göra egentligen…

Efter den här händelsen så har de varit med i tv och blivit intervjuade och jag måste ju säga att killen som mobbar är modig, för efter det han har gjort så borde han vara en rätt hatad person och jag är rätt övertygad om, att om han träffar på fel person på fel ställe, så kommer han också få känna på hur det är att få knytnävsslag i ansiktet! Jävla idiot!

Det är så skönt att se honom ge igen och jag tycker nog att han var rätt snäll trots allt! Bra jobbat! Mobbare måste fatta att de beter sig på ett sätt som inte är ok och varför inte genom att få smaka på sin egen medicin… förnedring!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu