Idag kastade jag om lite i ordningen på mitt program, eftersom jag märkt att den ordningen jag kört fram till nu, sliter rätt mycket på axlarna. Så idag var det dags att plåga bröst och rygg och precis som vanligt så körde jag på 100% och lite fler reps än jag oftast gör, även om jag ”höll migg” till 12 reps den här gången.

Snart är det dags att krypa uppåt i vikterna och minska antalet reps igen, variation ni vet…

Bröst
Hantelpress på snedbänk (max: 10 rep @ 42,5kg)
Drag uppifrån i cable cross (max: 12 rep @ 17,5kg)
Peck deck (max: 12 rep @ 30kg)
Pullover (max: 12 rep @ 42,5kg)

Rygg
Marklyft (max: 12 rep @ 130kg)
Latsdrag med rakstång framför (max: 12 rep @ 75kg)
Drag med ”oxhorn” mot bröstet (max: 12 rep @ 75kg)

Var tvungen att skippa sista ryggövningen, eftersom tiden sprang iväg, men jag fick ordentligt tryck i ryggen i alla fall.

Idag var jag ”tvungen” att äta på stan och då hamnade jag på ”Haket” och fyllde på energidepåerna med biff och ris. Tyvärr fanns ingen kyckling som lät lockande, men köttet var helt ok det också.


Biff med ris ochc starkt var det…

Efter namnet på vissa rätter så har de skrivit ut (Starkt) och ibland så stämmer det verkligen, men idag blev jag nästan lite besviken, för även om smaken fanns där och det var hyffsat starkt, så saknade jag den där styrkan som gör att man sitter och småsvettas efter några tuggor och ropar efter mer vatten, men gott var det!

Efter jobbet idag så var jag äntligen in och fixade en sak åt Nova, som legat lite för länge nu, så jag hoppas att det kan pigga upp min småsjuka tjej där hemma…

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu