Idag var ett riktigt konstigt pass på gymmet! Tröttheten från i morse har inte riktigt gått över, så bara att komma iväg till gymmet tog en hel del viljekraft, men iväg kom jag, precis som jag bestämt! På vägen dit försökte jag peppa mig själv i värsta Rambo-stil, fast jag skippade den gråa luvtröjan och de lindade handlederna. Tror nog att det hade sett rätt löjligt ut och det hade troligen inte hjälp mig i peppandet speciellt mycket heller.

Jag kom i alla fall hela vägen fram till gymmet och hoppades starkt på att min motivation skulle vakna när jag hörde musiken och kände gymstämningen, men icke! Det fanns inte minsta antydan till motivation! Oavsett motivation så fick jag till ett pass och känslan av att inte orka mentalt, trots att kroppen är riktigt stark, är inte roligt alls, men men det är bara att bita ihop…

Bröst
Hantel på snedbänk (max: 10 rep @ 40kg)
Sittande bänkpress (max: 12 rep @ 70kg)
Cable cross uppifrån (max: 12 rep @ 15kg)
Cable cross nedifrån (max: 12 rep @ 10kg)

Rygg
Latsdrag med v-handtag, framför (max: 12 rep @ 70kg)
Latsdrag med rak stång, framför (max: 10 rep @ 90kg)
Sittande rodd med brett grepp (max: 12 rep @ 70kg)
Hantelrodd, en hand (max: 12 rep @ 32,5kg)

Vader
Stående vadpress (max: 15 rep @ 70kg)

Dagsvikt: 95 kg

Det var kanske någon enstaka gång under passet som jag kände att det gick bra mentalt, däremot så gick det väldigt bra rent muskelmässigt, styrkan fanns ordentligt och jag kunde pressa på några extra på slutet utan att jag tog slut. Det är nu mesarna sållas ut 😉

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu