Idag blev det ett snabbt, men intensivt och bra pass, på gymmet och jag testade att öka vikterna lite i några övningar och stannade på 10:or och det kändes superbra! Alltid när jag håller ett lite högre tempo så är det lättare att få lite pump, men idag var det helt fantastiskt vad det svarade bra! Jag gick omkring med bröst som hade fått Dolly Parton att bli avundsjuk och en rygg som skrämt självaste Mr Universe… Trodde jag i alla fall 🙂

På schemat stod alltså bröst och rygg och även om det ”bara” blev 3 övningar per muskel, så blev det ett bra pass.

Bröst
Hantelpress på snedbänk (max: 10 rep @ 40kg)
Flyes i cable cross (max: 12 rep @ 7,5kg)
Sittande bänkpress i maskin (max: 12 rep @ 60kg)

Rygg
Latsdrag med rak stång (max: 12 rep @ 70kg)
Sittande rodd (max: 12 rep @ 70kg)
Ryggdrag i maskin (max: 12 rep @ 70kg)

I dag fick jag faktiskt till två filmer, så håll till godo. Tydligen så gjorde jag samma misstag som vanligt med räkningen i latsdragen :O Jag kanske blir mervös av kameran eller nått? Hahaha!!! FegoMicke!

Den sista var rejält tung, men jag är inte den som ger upp i första taget, så det var bara att grisa upp den!

På måndag hade jag tänkt minska antalet reps och öka vikterna och gå över och köra 6:or ett tag och se hur det känns. Det är alltid en avvägning när det blir riktigt tungt, mellan att köra så mycket som det någonsin går och att känna av var gränsen går så man inte skadar sig.

Nu är det bara soffkrasch som återstår av dagen innan det är dags att krama kudden, så natti natti på er allihopa.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu