Turnummer visa?

I jakten på roliga, konstiga, sjuka eller bara ofattbara skyltar, reklamblad, lappar mm, så är det nu dags för en nummerlapp.

Jag fattar inte riktigt, att så många kan missa en sån uppenbar grej, för jag antar att det är ett gäng som kollar på texten som ska stå på nummerlapparna, plus att det måste ju våra någon som reagerar, sen när maskinen sitter där och spottar ut lappar i tid och otid.


Är det nått turnummer på mitt Visa-kort de pratar om eller?

Det kan ju knappast vara en begränsning i antalet tecken, för då skulle de ju knappast ha ”fått plats” med punkten efteråt!? Vad är grejen med mellanrummet mellan Välkommen och ! förresten? Just den här lappen hittade jag på SL-center på T-centralen förresten.

Jaja, det kanske är jag som är lite ”polis”, men roligt är det i alla fall 🙂

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu