Några uppmuntrande klipp på vägen…

Nu är det snart helg, men inte riktigt, så jag tänkte pigga upp er läsare med några klipp med Galenskaparna och After Shave. Jag kanske håller på att bli gammal, men jag tycker att de är riktigt roliga, så håll till godo och kom ihåg… Nästa helg har aldrig varit så nära som den är nu!

Älskar inledningen på den här… Det är nästan så att han hade kunnat hålla på ännu längre faktiskt!

Från någon sportgala för några år sen. Jag undrar hur många timmars träning det ligger bakom?

Det här klippet är perfekt för alla fåfänga människor där ute 🙂

Sen tänkte jag avsluta med en helt underbar låt från Macken. Det börjar få några år på nacken nu, men det håller fortfarande! Älskar Roys min när han kommer in på kontoret och upptäcker kundens sammanbrott i telefonen! Sen gör ju nummerskivan på telefonen sitt till också!

Hoppas att det här förgyllde er torsdagseftermiddag lite och gav er kraft att kämpa mot helgen tillsammans med mig!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu