Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Så var den här dagen nästan över, allt som återstår nu är några ynka minuter och eftersom jag började berätta om dagens händelser, så är det väl lika bra att jag slutför det jag har påbörjat och dessutom ska jag bjuda på ytterligare några små detaljer ur mitt liv… Det är tur att jag är så trygg i min manlighet!

Ni som hänger med vet ju att min ”frisyr” numera är ännu mindre avancerad än för några månader sen. Man skulle kunna säga att jag har den enklaste frisyren som man kan tänka sig, nämligen ingen alls egentligen! Från att ha använt kam och sax hos frisören, via steget med allt kortare trimmer, är jag  nu nere på hyvelnivå och kortare går väl knappast att få?! Men, som om det inte vore nog så har jag upptäckt att det är vansinnigt skönt att ”skrubba” huvudet när det är helt renpolerat, så numera står jag i duschen med en skrubbvante och skrubbar min nakna skalle. Självklart med den speciella ansiktstvätten gjord speciellt för killar! Nu kan man ju undra varför jag basunerar ut det över hela vida Internet. Ja, är det inte det som är meningen med en blogg… att bjuda på sig själv?

Några av mitt huvuds bästa vänner just nu…

Efter att ha skalat av varenda litet hårstrå så är det bara att smörja in huvudet och njuta av att det är totalt slätt! Trodde inte att jag skulle fastna så som jag gjort, men jag erkänner villigt att jag är fast i raka-huvudet-träsket och även om det inte den bästa bilden, så kan man ändå ana blankheten som infinner sig.

En renrakad Chefspappa…

Efter allt bestyr med rakning och skrubbning och allt vad det nu var, så var det dags att börja leta fram lite kläder inför kvällens 40-årsfest. Allt var under kontroll, present, vart vi skulle, barnvakt, ja allt, eller trodde vi i alla fall. Som tur var, så ringde jag till min Mamma och kollade om de hade tänkt att barnen skulle komma dit någon särskild tid, men när jag fick svaret ”ska vi ha barnen?” så blev jag lite smått orolig på att vi inte riktigt hade läget under kontroll. Tydligen så hade det blivit någon missuppfattning mellan alla på nått sätt, så de hade ingen aning om att vi behövde barnvakt. Som tur är, så har jag världens bästa föräldrar, så det var självklart inga problem för barnen att komma dit! Tack!!

On the road…

Efter en knapp timme på småhalkiga vägar och (bara?) en felkörning (trots navigator!!) var vi framme i Sollentuna och festlokalen och faktiskt bara typ 4 minuter för sent, så jag är helnöjd! Festen bjöd på allt som en bra familjefest ska bjuda på. Mycket trevligt folk, god mat, smaskig tårta och många skratt. Kort och gott en mycket lyckad kväll! Grattis Sanna!

Buffébord, med supergod potatisgratäng, skinka, rostbiff och annat smått och gott…

Jordgubbar, jordgubbar och åter jordgubbar… Gott!

Under tiden vi åt tårta så passade födelsedagsbarnet på att öppna alla presenter och jag kan ju säga att om det bara vore för presenterna, så har jag nog ingenting emot att fylla 40. Sen bråkar fortfarande min åldersnojja en hel del, men det är en helt annan sak.

Nu ska jag fortsätta strukturera upp i vårt bildarkiv, så att vi får koll på alla vara 10 000-tals bilder!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu