Då var det äntligen fredag igen och åter igen har jag en underbar helg framöver mig! Och för att förgylla er eftermiddag, och ge er en kanonstart på helgen, så kommer här ett litet roligt klipp, från en kille som ni sett tidigare.

Kan man göra annat än att gilla hans underbara texter? Nej, knappast!

Precis utanför mitt jobb, så har filminspelningar för den amerikanska versionen av Millenium-trilogin pågått hela dagen och det är lite roligt att se hur det bygger upp en scen. De hade hängt upp en gigantisk metalkonstruktion som fungerade som en jättedusch, för att simulera regn. Ser fram emot att se filmerna när de är klara och se om man känner igen sig, både härifrån och från Uppsala… Någon som vet när de beräknas vara färdiga förresten?

Jag har för övrigt hunnit med ett riktigt kanonpass i gymet, men tyvärr så ser det ut som att det skulle kunna dröja en hel vecka innan jag får till nästa pass. Jaja, det är ju när man vilar som man växer, så jag får nog kanske helt enkelt vila mig stor… eller nått. Skulle kanske kunna få till ett pass i helgen, men känner jag mig själv rätt, så kommer det inte att hända, utan jag kommer att häcka där hemma utan minsta motivation till att ta mig ner till gymet.

Nej, nu ska jag jaga på mig själv de sista minuterna innan det är dags att ta helg.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu