Så var helgen äntligen här igen, som ett efterlängtat avbrott i den annars så trista vardagen, för hur det än är, så är det rätt skönt att inte gå till jobbet, hur roligt man än har på jobbet. Eftersom jag gör allt för er läsare, eller ja i alla fall nästan allt, så tänkte jag bjuda er på lite humor, så här på fredagseftermiddagen. Ett gott skratt förlänger livet heter det, så håll till godo…

Jag har sett honom Live, när han var i Sverige och han har en del roliga nummer, varav det här nog är hans ”paradgren”. Det verkar som att han kör den på varje föreställning och att han har gjort det några år nu. Tyvärr var det en hel del som inte var så där superbra i hans senaste show, men kommer han till en stad nära dig och du gillar klippet, så gå och kolla. Om inte annat för att han har en liten trupp med komiker som ”värmer upp” publiken och vissa av dem var grymma!

Hoppas att ni får en kanonhelg nu allihopa!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu