Vilken sida står hon på egentligen?

Dagen innan valet i höst, så planerar TV4 en stor slutduell, mellan de båda statsministerkandidaterna, Reinfeldt och Sahlin, men Mona tackar nej! Hon kan inte ställa upp även om TV4 chartrar ett plan och flyger in henne till Stockholm, trots att det kanske kan vara avgörande för utgången…

En Mona på väg utför? Foto: JONATHAN NÄCKSTRAND, MIKAEL SJÖBERG

Jag vill inte döma Mona eller hennes agerande, men är det inte så att dagen innan ett val, där man satsar på att vinna, så ställer man upp, om man får chansen att delta i ett program som troligen flera miljoner osäkra väljare kommer att titta på?

Jaja, vad vet jag? Jag är ju bara en simpel arbetare, men hur det än är, så är det ju just oss som politikerna ska övertyga. Inte för att Mona har så stor chans att övertyga mig i och för sig, men en eller annan väljare skulle hon ju säkert kunna locka… Det går bra för Mona nu…  Jag blir mer och mer övertygad om att Mona är ”Högerblockets” bästa vinnarvapen! Go Mona!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu