Sista dagen innan semestern avklarad…


Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Kan det bli bättre väder än så här? I morse på min promenad till jobbet, så var det så varmt att jag svettades och jag njöt i fulla drag! För mig kan det nästan inte bli för varmt, så jag ska absolut inte klaga. Varje morgon så ser jag termometern på Gondolen och i morse så hoppade den precis upp från 24 till 25 grader varmt och då var inte klockan mer än åtta!

Idag var det sista dagen som jag gick sträckan mellan Stockholm central och Söder, på sju veckor, för nu är det nämligen semester och när jag gick där, så kände jag att jag faktiskt kommer att sakna Stockholm lite. Jag kommer att sakna stadens skönhet och jag kommer faktiskt att sakna allt som finns så nära här. Under den korta tid som jag bodde i stan, så blev jag nog mer ”Stockholmifierad” än vad jag tro och definitivt mer än vad jag trodde att jag någonsin skulle bli. Hade ni frågat mig för några år sen, så hade jag nog svarat att jag aldrig skulle kunna bo i Stockholm, att det bara är stort och opersonligt, men det är faktiskt precis tvärtom. Visst, stan är stor, men på nått sätt så är det en skön känsla av gemenskap överallt… Kan nog inte riktigt beskriva det tror jag.

En sak som jag definitivt inte kommer att sakna däremot är alla köer på morgonen eller eftermiddagen! Det finns inget värre än att sitta still i en bilkö hur lång tid som helst.

Idag var ju som sagt, min sista dag innan semestern, och precis som jag har gjort några år nu, så blev det en fet hamburgare till lunch, bara för att börja smygfira ledigheten lite och i år tycker jag faktiskt att jag var värd det. Så när klockan närmade sig tolv, så åkte solglasögonen på och jag styrda med bestämda steg mot Burger King och precis som vanligt när jag äter där, så blev det en Big King XXL med plusmeny. Om ni inte har testat det, så kan jag säga att man blir ordentligt mätt!

Efter maten så hann jag med en promenad i solen och stannade en stund i Fatbursparken och lyssnade på några som spelade Panflöjt. Fick en härlig semesterkänsla i hela kroppen, så det var inte helt enkelt att gå tillbaka in på kontoret sen, men eftersom jag hört rykten om att det skulle bjudas på tårta, så tvingade jag den gamla kroppen tillbaka. Anledningen till tårtan var för att jag skulle gå på semester sen, så de tyckte att jag skulle få en bra avslutning, men man kan ju undra om det var hela sanningen… Jag misstänker starkt att det var ett svepskäl för att få fira att chefen försvinner och är borta i sju veckor! Nejdå, inte mina fina medarbetare inte… de skulle väl aldrig, eller?

Nu väntar i alla fall sju underbara veckors ledighet, eller ledig och ledig, jag ska inte vara på jobbet i alla fall, men jag kommer att jobba med altanen istället, så helt ledig och slappa blir jag inte. Det ska i och för sig bli superkul att bygga en ny altan, tycker jag nu i alla fall. Vi får väl se hur det låter om några veckor!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu