Det märks nu tydligare och tydligare att det snart är val i Sverige och det dyker upp fler och fler artiklar i olika tidningar som lyfter fram olika saker beroende på vilken politisk tillhörighet de har, även om vissa gärna vill lyfta fram att de är ”politiskt obundna”.

Ett alltid aktuellt ämne är pengar och popularitet det senaste i historien är att Fredrik Reinfeldt får 5000:- mer i månadslön!! Men ärligt talat, visst det är mycket pengar, men hans löneökning blir faktiskt inte mer än 3,7% och är det egentligen någonting att gnälla om? Hans nya månadslön blir då 140 000:- och även där kan man ju tycka att det är mycket pengar, men åter igen, är det så mycket egentligen? Han har ett extremt stort ansvar och jobbar antagligen väldigt mycket mer än 40 timmar i veckan! Våra politiker tjänar bra med pengar och har en hel del förmåner som vi vanliga löntagare inte har, men personligen tycker jag nog att de flesta förtjänar den höga lönen.

Något annat som alltid ökar när det är val, är alla dessa marknadsundersökningar som kollar både det ena och det andra och nu har populariteten kollats och då visar det sig att Reinfeldt ligger i topp och Sahlin i botten, eller inte riktigt i botten, för under henne ligger faktiskt både ledare för PiratPartiet och Sverigedemokraterna (!!). Är det då inte dags för Sossarna att fundera på om Mona ska sitta kvar, men självklart så har hon ”fortsatt förtroende”, för oavsett vad den kvinnan gör, så får hon sitta kvar?

Det här var nog mitt första lite politiska inlägg i bloggen och ni får ta det för vad det är…

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu