En lördag med massa bilder…


Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Igår var det sovmorgon för både mig och Carin, för en gångs skull. Det hör inte direkt till vanligheterna numera att vi kan sova till nio båda två, men igår hade vi Mormor här och då sover oftast Indra nere hos Mormor. Efter frukost var det dags för avfärd in mot stan för lite shopping för Carin och barnen tillsammans med Mormor och jag själv fick några timmar helt själv och vad gör en kille när han har några timmar över? Jo, det här…

Före: Det här är en allt för vanlig syn på vår bil…

Första saken var nått som jag inte direkt valde att göra, utan jag hade helt enkelt inte så mycket val, om jag ville komma vidare någonstans och om jag ville komma hem igen. Den gula irriterande tanklampan lyste och hur mycket jag än ville ignorera den, så är jag rätt säker på att jag hade förlorat den kampen, så första stoppet fick bli Jet…

Bara att pumpa in hundralapparna i tanken på besten…

Har man en stor bil och har själv valt att ha det, så ska man inte gnälla kan ni tycka, men det är aldrig roligt att tanka hur mycket självvalt det än är och ibland känns det som att mätaren på pumpen aldrig stannar.

Under 900:- i alla fall. Det får man ju vara glad för…

Några minuter senare, så var det drygt 890:- mindre på kontot  och bilen rullar ytterligare 70 mil knappt. Undrar när en tankning kommer passera 1000 kronorsstrecket?

Efter: Tänk om det alltid kunde se ut så här när jag satte mig i bilen…

Nu när den tråkiga (och dyra) uppgiften var avklarad, så var det dags att göra någonting grabbigt och lite roligare! Nästa anhalt var nämligen Media Markt! Jag vet, kan det bli mer grabbigt, bortsett från Clas Ohlson kanske? Oavsett grabbigheten, så stannade jag en bra stund inne i detta mecka för prylälskare och jag hann med allt från att drägla över nya gigantiska 70″-LED-tv till ett bioljudsystem med riktigt bra drag i. Självklart var jag tvungen att stanna en stund vid alla olika spelkonsoler de har uppställde och det är märkligt, men så fort jag får en kontroll i handen, så blir jag 14 igen, men man ska ju ha barnasinnet kvar säger de ju.

XBOX 360 är inte alls dumt. Svårt att avgöra vilken konsol det skulle bli vid ett inköp…

När butikspersonalen, för 16:e gången vandrar förbi i gångarna och tittade på mig som om jag var lite väl gammal för att hänga runt spelen i butiken, så insåg jag att det var dags att smita ut och ta mig till nästa ställe och för att bygga på grabbfaktorn ytterligare, så jag styrde bilen mot Jula och sen Bauhaus. När jag väl hade byggt upp tillräckligt med pluspoäng på grabbfronten, var det dags för dagens lilla ”fjollbesök”, så bilen fick parkeras utanför IKEA och sen bar det av in för att leta efter bakformar… Jag vet, inte direkt manligt, men vad gör man inte för lilla Älsklingen?

Den som söker han finner… En perfekt brödform för framtida bröd hemma…

När jag gick runt inne på IKEA för att komma fram till formarna, så insåg jag, ännu en gång, hur duktiga IKEA är på att sälja in sitt koncept. Jag tror jag hittade minst 5 saker som jag tyckte att jag nog borde ha. När jag ändå var på plats så kollade jag om de hade mörkläggningsgardiner och gissa vad… Ja, det är ju IKEA, så självklart har de mörkläggande rullgardiner.

Dagens sista stopp… Mariannes grill och kebab. Uppsalas absolut bästa kebab!

När min lilla ”egentid” började närma sig slutet så stannade jag till på Mariannes och  avnjöt en underbar kebab. Helt klart, utan tvekan Uppsalas bästa kebab. Det ser inte mycket ut utifrån, men ojojoj, vilken kebab, för er som inte har testat Marianns och har ”vägarna förbi” så är det bara att svänga in och testa.

Bandet Burning Jacks på Carlen och Linas bröllopsfest…

Efter en heldag med killsaker och handling, var det dags för oss vuxna att roa oss själva en hel kväll, så vid halv fem blev vi upplockade av Daniel och Sanna för att åka iväg till Carlen och Linas bröllopsfest. En helt grymt rolig fest, med bra mat, gott vin och ett band som slår det mesta! Kan sammanfatta kvällen med några ord…

Roligt, svettigt och bra musik!

Tack Carlen och Lina för en kanonkväll!

Det var min lördag i lite bilder.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu