Nu känner jag att det är dags med en liten paus i allting och vad passar bättre än ett underbart klipp från Miss Teen 2007? Jag har sett klippet om och om igen förut för att försöka förstå vad det är hon menar egentligen. Tänkte att det kanske är så att det är jag som inte riktigt är så snabb i huvudet och att hennes svar är för djupt, men nej, hur många gånger jag än tittar på det, så kan jag omöjligt fatta vad det är hon vill ha sagt. Jag är rätt säker på att hon inte heller förstår!

Miss Teen USA 2007 – South Carolina

Gillar framför allt hennes ”such as…” och ”The Irak”. Undrar hur hon känner sig så här i efterhand? Var det så att hon fick totalt hjärnsläpp då, eller är hon faktiskt inte smartare än så och själva förebilden för en ”dum blondin”?

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu