Oj, jag höll ju nästan på att glömma att dra resten av historien om Boxer! Igår lånade jag ett annat kort och testade, eftersom jag vägrade att tro att det skulle vara antennen det var fel på, eftersom 1:an, 2:an och fyran funkade klockrent. Och vad händer när jag stoppar in det lånade kortet? Jo, det funkar precis som det ska, på alla kanaler, så att det skulle varit något fel på antennen var ju alltså helt uteslutet! Så, det var bara att greppa telefonen och ringa till Boxer, för tredje dagen i rad!

Nu fick jag äntligen prata med någon som verkade veta vad hon pysslade med, så hon tog kortnummret och sen skickade hon manuellt ut ny information till kortet, så efter 10 sekunder med vårt kort i, så funkade det igen… tio sekunder tog det, och pga att jag har fått prata med folk som inte har kunnat sitt jobb, så har vi varit utan en fungerande tv i typ 6 dagar. Bra jobbat Boxers kundtjänst! Det är alltid lika roligt när det sitter kompetenta människor på rätt plats…

Nej, nu ska jag sluta klaga och ta upp nått roligare istället, Talang 2010. Säger bara en sak… Moa, en riktigt tuff röst! För er som missade det, så tycker jag att ni ska knappa er in på www.tv4.se direkt och leta upp Talang 2010 och sen kolla på del 2, efter 27 minuter ungefär.

I morgon är det dags för lite kalas igen och den här gången är det dags för en av barnens sysslingar att ha ett litet namnkalas. Alltid roligt med kalas och sen får man ju en ursäkt för att stoppa i sig ytterligare några hundra extrakalorier och det är alltid trevligt.

Hörs igen i morgon!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu