Porrsurfande ok för statligt anställda?

Undrar om man fortfarande vågar åka tåg, eller om det är lika bra att börja ta bilen istället? Inte för att det statistiskt sett är säkrare, men det känns ju i alla fall som att man själv kan styra (i dubbel bemärkelse) hur det ”ska gå”. När man sitter på ett tåg, så kan man inte göra mer än att snällt åka med och hoppa man slipper porrsurfande personal eller annat som kan ställa till det!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6914990.ab

Det värsta med det här är att personen i fråga, en kille så klart, har blivit ”påkommen” tidigare och fått en varning för sitt beteende, men för att citera den som har hanterat det här:

– Visst är det oroväckande då det handlar om ett ansvarsfullt jobb. Men det finns vissa rutiner för statligt anställda och nämnden har stannat vid en varning.

Hur ska man tolka det då? Är det så att bara man lyckas få ett jobb på en statlig myndighet eller ett verk, så kan man göra vad man vill på jobbet. Uppenbarligen är det helt ok att porrsurfa järnet och sen ta en liten tupplur på det.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

3 kommentarer hittills

  1. Vad märkligt att han blev trött efter surfandet….

  2. Aha, du tänker så…
    Nu fick jag bilder som jag gärna varit utan!! 😮

  3. Ha ha ha…. skrattade åt det första inlägget…
    Men visst är det märkligt att man kan ägna sin arbetstid åt porrsurfande och bara få en varning, trots upprepningar… sedan kan man undra hur denna person är funtad som tycker att det är okej att sitta och porrsurfa på arbetstid… Och sedan fortsätta som om inget hänt…trots varning….Men visst, får man ingen hårdare bestraffning så varför inte fortsätta. Man kanske skulle testa 🙂

Posta din kommentar nu