Så var det dags för ännu en arbetsvecka, något kortare än normalt, vilket jag tackar för! Det är alltid skönt med kortveckor… Den här veckan är det dessutom inte lika mycket inplanerat som det har varit de senaste veckorna, så nu ska jag komma igång med träningen. Det gäller bara att bestämma sig för att faktiskt ta sig till gymmet! I morgon ska träningsväskan packas och sen jävlar! För er som läste bloggen igår, så vet ni redan om att en mindre avsockring för nu måste magen minska en hel del.

Kommer nog att lägga upp träningen ungefär så här:

Dag 1: Ben och mage
Dag 2: Bröst och rygg
Dag 3: Biceps, triceps och mage
Dag 4: Axlar och vader

Eftersom jag oftast tränar på lunchen, så kommer schemat att bli rullande över dagarna. Vissa veckor kanske det blir 2 pass på gymmet och andra hinner jag säkert med fem stycken! Ju fler desto bättre så klart, men tyvärr innebär jobbet en del heldagsmöten och lunchmöten vilket ställer till det. Utöver det så ska jag försöka få till lite fler promenader än vad jag kör nu. Vädret gör ju att det blir lite lättare att komma ut nu också, än vad det var när det var en halvmeter snö ute.

Kommer att uppdatera bloggen med lite mer träningsrelaterade saker framöver, när träningen kommit igång på allvar.

Igår vart det ytterligare en film när Indra kommit i säng och lugnet återigen lagt sig i huset. Den här gången blev det en liten ”skräckis” igen, men den var mer äcklig än läskig. Man kan väl kortfattat säga att det var en kopia på ”Jag vet vad du gjorde förra sommaren”-filmerna. Några unga tjejer ska utföra ett ”practial joke”, men det går Riktigt snett och efter några månader så börjar verkligheten komma ikapp dem. En ok film, men inte mycket mer.

För er som gillar ”ungdomsskräckisar” så funkar den att kolla på, men räkna inte med att bli skrämda, mer än en och annan överraskningsgrej.

Nu ska jag ta tag i jobbet så jag hinner med det jag har tänkt.

Ha det bäst där ute!

,
Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu