Välkommen till den ”nya bloggen” Chefspappan.se!

För att få en adress som är lite enklare att komma ihåg (och lättare för er att sprida ;)) så har jag nu bytt till en egen server och håller numera i allting runt bloggen själv. Det kommer inte att påverka bloggen som sådan egentligen, förutom rent utseendemässigt, så än en gång… Välkomna till nya Chefspappan.se

Då var det den sista dagen på det här lilla lovet då och det känns som att det har gått hut fort som helst, men så är det ju alltid  när man är ledig, man hinner inte mer än andas ut efter jobbet, så är det dags att ta ett djupt andetag för att ta tag i allt igen.

Idag kommer svärmor hit på en liten påskfika så där lite halvspontant. Jättekul att hon tar sig ända hit till oss uppe i norr för en liten fika, trots att det är lite bökigt för henne att åka hela vägen. Dessutom så får ju jag ytterligare en ursäkt för att fortsätta att stoppa in en massa socker i munnen i form av kakor, så tack för det Svärmor!
Det har blivit rätt så mycket av den varan under påsken, så jag antar att mitt sockerberoende har ökat ännu lite mer och det värsta av allt är nog att jag inte kan skylla på någon annan än mig själv. Det är ju inte så att Carin har suttit och pressat ner choklad och annat smått och gott i halsen på mig. Nej jag har villigt suttit med magen i vädret och skyfflat in godis efter godis tills det att illamåendet infunnit sig… Får nog bli en rejäl avsockring nu skulle jag tro, så om det kommer ett och annat drygt inlägg framöver, så är det bara jag som sitter med en sjuk sockerabstinens! Tyvärr (??) så finns det fortfarande sjukt mycket godis i huset, så det blir en tuff tid nu några dagar skulle jag tro, men skam den som ger sig!

Syns inte riktigt på bilden, men ”skålen” är stor! Vi fick till och med överge de finare skålarna vi har, för att de var för små, så då fick den rostfria bunken åka fram som en räddare i nöden. Tror att det till och med kan finnas lite mer godis i gömmorna någonstans som jag inte hittade nu, så som ni förstår så är det ingen brist på godis i det här huset!

Nej, nu ska jag ta mig upp på övervåningen och se vad som händer där uppe. Resten av familjen håller till där uppe så det är lite ensamt här nere just nu.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

2 kommentarer hittills

  1. Trodde inte du skulle skaffa dej en blogg, men jag blev förvånad när man såg metrobloggen poppa upp. Ställde mig dock en fråga så sent som igår: Varför fixar inte Micke en egen blogg med egen domän? Och vad hitta man inte nu då….jo, just det….Grattis till en snyggare blogg!!!!

  2. Ja, även jag har börjat blogga! Det kunde man inte tro va?!
    Självklart måste jag skaffa mig egen domän. Ska det vara så ska det vara ordentligt 🙂

Posta din kommentar nu