Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Igår var jag alltså ledig, men tro inte för en sekund att jag var ”ledig” för det och bara slappade. Nej då, inet jag inte. Vi startade tidigt med att åka in till stan för att hinna med både IKEA och en del andra ställen. När man bara har några timmar på sig innan ”de stora” kommer hem från skolan, så gäller det att vara effektiv. Så när klockan var tio så stod vi nästan och hängde på låset till IKEA. Jag kände mig nästan som en pensionär, som går upp klockan 5 för att vara vid affären när den öppnar. Vär inne på det stora småländska varuhuset så tyckte både Carin och jag att det var en lysande idé att kolla om vi inte kunde lura de på ”Småland” att Indra visst var tre år! Vi skulle skylla på en mycket ovanlig sjukdom som gör att man växer otroligt långsamt och att den metala utvecklingen liksom släpar med kroppen. Jag är helt säker på att de skulle ha gått på det helt och hållet. Planen var vattentät tyckte jag! Trots den geniala idén så fick hon rulla med oss när vi klev runt där inne mellan Billy, Benno, Amalia och allt vad det nu heter.

Precis som vanligt när man är på IKEA så kommer man därifrån med mer saker än vad som var planen från början. Undrar hur mycket slump det är egentligen och hur mycket som är att man går på deras ”knep”? Oavsett vad så slutade notan på rätt mycker mer än var som var tänkt från början…

När det var avklarat skulle det köpas presenter, för det är nämligen dags för kalas i familjen… igen! Ja, det är väldigt mycket kalas just nu, men så går det ju när det är så många som envisas med att fylla år i mars och första dagarna av april! I morgon är det i alla fall lillebrors tur, eller han är egentligen inte så liten längre… Han fyller nämligen 27 år!!!

GRATTIS DANIEL!!!

Utöver det så har ju min kära Mamma gått och fyllt 60 år, bara så där! Eftersom hon inte behagade stanna inom Sveriges gränser på högtidsdagen, så har det inte blivit mycket till kalas för henne. Precis som hon vill ha det i och för sig, så det är ju inte synd om henne! Däremot så ska hon få en liten present, oavsett om hon vill eller inte. Det är ju trots allt lilla Mammsen som fyller år och det finns ju bara en Mamma, så då ska jag väl kunna kosta på henne ett litet ”ket” tycker jag!

GRATTIS MAMMA!!! (I efterskott…)

Nu kräver Indra mer uppmärksamhet från sin datanörd till Pappa, så vi får höras senare under dagen!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu