Alltid lika skönt att komma igång igen, men det är samtidigt väldigt jobbigt, eftersom jag mentalt ligger kvar på samma nivå som jag gjorde för några år sen. Tyvärr ligger inte kroppen kvar där, hur gärna jag än skulle vilja. Den har, till skillnad mot min hjärna, åldrats och åkt neråt på ”vältränadsstegen”, men nu är det dags att ta några steg uppåt igen.

Ser inte mycket ut för världen utifrån, men det är faktiskt ett riktigt bra gym, om man gillar lite ”råare” gym. Det är inte direkt de hi tech-maskinerna som finns på SATS, men de vill jag inte ha heller, så de kan de gärna få behålla där…

För er som följer bloggen, så kan jag meddela att ikväll kommer sagan om Boxer att fortsätta. Ska nämligen låna ett annat kort och se om det funkar med det, för att själv utesluta att det är utrustningen det är fel på. Självklart kommer jag att hålla er uppdaterade om hur det går, så det är bara att hänga med på äventyret…

Idag läste jag om den låga kursen på Pundet och blev genast grymt sugen på att ta en tripp till London med Carin igen! Skulle vara riktigt kul att komma iväg och sen skadar det ju inte att Pundet är billigt, så man får mer för pengarna, för hur det än är, så är det ju rätt kul att köpa saker, eller hur?

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu