Ett till försök att störta piraterna…

Nu ska ett flertal företag tydligen stämma folket bakom The Pirate Bay… igen!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7028264.ab

Vad är det som får de att tro att det går att stoppa all piratkopiering bara för att man plockar bort en aktör på marknaden? Är de verkligen så naiva, eller är det bara så att de inte vet bättre? De kanske ännu inte har fattat att det här är ingenting som man kan stoppa! Väldigt mycket folk idag räknar med att kunna hämta hem, i princip, vad som helst via Nätet och det ska vara gratis, eller finns något enkelt sätt att betala för det och det ska vara billigt!

Så länge det inte finns några alternativ som funkar, så kommer piratkopieringen att fortsätta och den kommer bara att öka. Nej, det enda sättet att få stopp på det här, är att komma på något annat sätt att finansiera hela industrin på, kanske genom att införa ett speciellt Internetabonnemang som kostar lite extra, men där man fritt kan ladda hem allt som går att komma åt via Pirate bay? Det är i alla fall någonting som jag skulle kunna tänka mig att betala för, men då ska det gå att tanka precis som vanligt och inte vara begränsat till något program eller system som funkar halvbra.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu