Ett riktigt skönt benpass…

Jäklar vilket pass det blev idag! Jag kan ju tala om att jag är fullt medveten om att jag lever och mina ben i synnerhet. Träningsvärken i morgon kommer inte att bli nådig, hoppas jag i alla fall. Som ni säkert förstår så var det dags att ge benen en ordentlig genomkörare, med målet att inte kunna gå i morgon och som det känns nu, så fick de sig nog en rejäl resa.

Känslan av lätt illamående, blodtrycksfall och extrem värk i benen efter drop-set i benpressen är svårslagen…

Efter en timme i gymet, så var följande övningar avklarde:

Framsida ben:
Benpress (max: 12 rep @ 360kg) – Avslutade med drop-set från 310kg och ner till 110kg i 50kg-steg
Knäböj i smithmaskin med fötterna långt fram (max: 10 rep @ 88kg)
Benspark (max: 12 rep @ 55kg)

Baksida ben:
Sittande lårcurl (max: 12 rep @ 55kg)
Liggande lårcurl )max: 12 rep @ 35kg)

Mage:
Crunches i maskin (max: 15 rep @ 45kg)

Ser inte så där jätteimponerande ut kanske, men allt beror på hur hårt man kör och idag var det 100% som gällde, genom hela passet. ”Förkylningen” kämpar fortfarande tappert för att stanna hos mig, men jag lutar mer och mer åt att det egentligen är pollen som ställer till det. Drar mig lite för att äta piller, eftersom jag vet att man kan bli trött av dessa och det är det sista jag behöver just nu!

Nej, blir det inte värre än så här, så får den väl ligga där och vara irriterande då, jag vet att det är jag som vinner i slutändan i alla fall, så brukar det vara och har jag väl bestämt mig, så är jag svårstoppad och bestämt mig har jag, så nu kör vi!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

2 kommentarer hittills

  1. […] Onsdag: Totalt ca 30 min rask promenad Framsida lår Baksida lår Mage […]

  2. […] inte fattat förrens nu vad det kan vara. Förra året hade jag nämligen precis samma symptom vid den här tiden och då konstaterade jag att det blev bättre när jag testade med Clarityn, så jag ska försöka […]

Posta din kommentar nu