Vad är det för fel på folk som röker? Jag blir bara mer och mer irriterad på alla dessa rökare, som tror att det är helt ok att röka precis utanför entrén, eller mitt i folkklungor på ex. perronger. Vad är det som gör att alla vi andra runt omkring ska acceptera att stå i ett kollektivt rökrum flera gånger per dag? Och som om det inte vore nog med all äcklig rök överallt, så ligger det dessutom fimpar precis överallt och vissa ställen är helt sjukt! Det verkar som om rökarna (ja jag påstår att alla är likadana!) inte tycker att fimpar är skräp och att man kan slänga de precis överallt. Det kan till och med vara så att det finns en askkopp precis bredvid dem, men den används inte, utan när de är klara med att dra i sig alla gifter och så generöst delat med sig till oss andra, så slänger de fimpen på marken. Det är tur att det är hög skatt på tobak, så vi i alla fall kan finansiera en liten del av vad rökningen kostar oss skattebetalare!

En annan sak som jag blir riktigt förbannad över är alla de som klagar på att de inte har några pengar och de har så lite över och de kan inte åka på semester och det ena med det andra. Men de har råd att röka 2 paket cigaretter per dag! För några dagar sen såg jag en familj när jag var på väg hem. Två vuxna och tre barn och barnen hade gamla trasiga kläder på sig och den yngsta killens skor höll knappt ihop, men ändå så rökte båda föräldrarna och de rökte hela tiden, så när den första cigaretten var slut så tändes nästa och så där höll de på och innan tåget kom, så hann jag räkna till 4 var, på 25 minuter! Hur fan tänker man då! Skippa skiten och köp lite kläder till barnen istället!

Nej nu ska jag sluta reta upp mig på saker jag inte kan påverka!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta när det gäller min nuvarande flugvikt…

Idag har jag fått till ett riktigt bra pass på gymmet och tuttarna och ryggen fick sig en rejäl genomkörare! Känns så skönt att ha kommit igång igen, så nu är det bara att köra på och vänta på resultatet. Däremot vet jag inte riktigt vad jag ska säga om min vikt… Vill egentligen inte bli lättare, men jag vill samtidigt bli av med en hel del fett. Det gäller alltså att kämpa på och bygga muskler så vikten går åt rätt håll!

Ikväll ska Carin in till stan och träffa min kusin, så jag ska ”ta över Indra” på stationen ute i ”hålan” om allt går som det ska, sen blir det lek och stök hemma innan jag kraschar i soffan!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu