Kan disco bli sexigare än så här?

Då var det dags för en snabb lunchuppdatering av bloggen. Det lönar sig att ta med sig matlåda eftersom det går väldigt mycket snabbare än att gå ut och äta, så då hinner jag ju uppdatera lite här… Allt för att förgylla er dag så klart… Allt för mina läsare 😉

Den här gången tänkte jag tipsa er om ännu ett klipp som blivit en klassiker och jag kan nog se det här klippet hur många gånger som helst och ändå bryta ihop när han börjar med sin superdans ungefär 3:15 in i klippet. Tydligen så ska han ha varit en välkänd och respekterad danslärare i Finland på den tiden. Man kan ju inte annat än undra hur stolt han är över den dansen idag, men det var väl tokhett då antar jag! Ibland är det skönt att veta att utvecklingen går framåt!

Hoppas att det här lilla avbrottet gör att ni klarar av eftermiddagen på jobbet.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu