Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Då var det måndag igen i morgon och den  här ledigheten är snart över. Det som återstår nu är bara några futtigga timmar, så vad passar då bättre än att skriva några rader här?


Lilla killen börjar bli stor…

Igår var det kalas för Mio med allt vad det innebär i form av besök och en hel del onyttigt (men gott) att stoppa i sig och självklart en massa paket till födelsedagsbarnet precis som det ska vara. Just nu är det väldigt mycket dinosaurier i hans värld och han kan de flesa namnet på alla. Tänk om man hade hälften av det minnet ibland.

Idag skulle vi ju ha åkt på nästa kalas egentligen, men lillkillen som fyller 1 är fortfarande krasslig, så det blev tyvärr inställt. Lite synd men vad gör man när kroppen inte riktigt vill som man själv vill, eller i det här fallet, kroppen på killen inte vill som mamma och pappa vill. Ja, det är väl bara att gilla läget och lyssna på kroppen.
Det inställda kalaset gjorde ju att vi helt plötsligt stod där med en dag som var helt oplanerad, vilket inte hör till vanligheterna nu för tiden, så jag satt i flera minuter och bara stirrade helt apatisk. Det sjönk liksom inte riktigt in direkt. En hel dag oplanerad, vad gör man? Efter ett tag så bestämde jag mig för att åka in till bror min och lyssna lite på några högtalare som han har lånat hem för att testa lite innan inköp. Ett par riktigt trevliga små högtalare, som lät riktigt  bra för att vara så  pass små, men det är klart, man får ju lite vad man betalar för och de kostar ändå 4000:-.

När jag ändå var hos Daniel passade jag på att sno med mig hans PS3 hem för att öva lite på Guitar hero och tro det eller ej, men jag fixade min första 100%. Inte en enda miss! Rätt nöjd faktiskt.


Det här kanske blir nästa inköp ändå?!

I morgon börjar mitt nya liv! Ja, det är inte så där jättedrastiskt som det låter egentligen. Jag ska bara sluta stoppa i mig en hel hög med omyttigheter hela tiden och sen ska jag komma igång med träningen igen. Jag har tröttnat på att gå omkring med en mage som börjar bli så stor att den inte ens går att få att ”försvinna” genom att hålla in den. Nej, nu är det skärpning som gäller. Jag har till och med börjat planera in träning i kalendern för att jag ska få några dagar när jag inte blir uppbokad. Exakt hur träningsupplägget kommer att se ut har jag inte riktigt kommit fram till än, men jag siktar på att träna minst 3 pass i veckan och helst fler. För att inte passen ska ta sån tid och för att kunna köra ur musklerna ordentligt, så kommer jag att dela upp kroppen i olika delar, ja kroppen kommer ju fortfarande att hänga ihop, men ni fattar säkert vad jag menar. Olika muskelgrupper olika dagar helt enkelt.
Under alla mina år i gymet så har jag testat väldigt många olika delningar och sätt att träna, så jag börjar få rätt bra koll på vad som funkar för mig, nu gäller det bara att sätta ihop någonting som blir bra just nu. Funderar på att lägga upp lite siffror här i bloggen för att hålla koll på framstegen. Ett tag tänkte jag även lägga upp lite bilder, man jag vet inte om vi ska lägga ut katastrofen till allmänt beskådande, fast det kanske är någon Hollywoodproducent som ser dem och nappar… Kanske är dags för att uppföljare till Rädda Willy, eller det kanske finns en plats ledig i nästa ”Biggest looser”…

En viktigt sak om man ska lyckas i gymet är kosten, men här kommer jag inte göra så stora förändringar, inte så här i början i alla fall, utan det jag kommer koncentrera mig på är att få i mig mycket protein och minska lite på kolhydraterna, men framför allt, dra ner på socker! Just nu så är jag så sockerberoende så det är läskigt, men jag vet att jag kan vänja mig av med det och att det tar ungefär en månad, innan det går över, så det är bara att bita ihop och köra på. En annan viktig sak för att lyckas med sin träning är sömn, så nu är det dags för mig att lägga ner mitt huvud på kudden några timmar.

Sen är det bara hålla tummarna att det går att ta sig till jobbet i morgon med tanke på vädret. Fan, när ska vintern ta slut egentligen? Fick ju faktiskt lite hopp igår, men i morse så var det som bortblåst igen… Jaja, förr eller senare så kommer sommaren i år också!

Ha det bäst där ute

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu