Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Visst är det fler än jag som ständigt är nåbara? Det kan ju inte bara vara så att det bara är jag som det alltid går att nå, på ett eller annat sätt? Om jag inte är uppkopplad och sitter med en dator, så har jag alltid telefonen på redo att ta emot sms, om det kanske inte är så att jag till och med är inloggad på MSN via luren. Det kan ju faktiskt vara så att någon vill mig nått, precis just i detta ögonblick…

Ibland händer det ju att man glömmer saker och för mig är det inget undantag, det är nog nästan så att jag är lite mer glömsk än ”normalt”, även om jag blivit väldigt mycket bättre på det på senaste åren. Så vad händer då om man glömmer mobilen hemma? Ja, oftast så blir det väldigt jobbigt av någon anledning, även om jag innerst inne vet att inte gör någonting alls. Det funkade alldeles utmärkt utan mobil för 15 år sen, så varför skulle det inte funka idag? Ja, vi kommer väl in på det jag skrev om igår… Skapade behov! Vi har helt enkelt vant oss så mycket med att faktiskt hela tiden kunna bli nådda, eller nå andra, att när vi inte kan det, så känner vi ett obehag. Hur sunt är det egentligen? Man kanske skulle testa att lägga bort telefon och Internet under några dagar för att se om man kan vänja sig vid att faktiskt inte kunna kolla tv-tablån på tåget, eller läsa nya mail när man sitter och väntar på bussen. Tänk om man faktiskt kunde vänja sig vid tanken att inte kunna kommunicera med omvärlden under några timmar och faktiskt vara nöjd med det. Tror att man skulle kunna slappna av på ett bättre sätt, så vad säger ni? Ska vi testa?

Idag är det ”Äntligen fredag” igen, även om det bara är onsdag. I morgon är halvdag och jag kommer, min vana trogen, att ta ledigt resten av dagen också. Eftersom jag har så långt att åka, så känns det i vilket fall som helst, helt meningslöst att åka till kontoret. Det blir resa i tre timmar för att jobba i fyra. Känns inte riktigt kul tycker jag. Skulle ju kunna sitta hemma, men eftersom jag har timmar att ta ut, så gäller det att passa på.

Hur konstigt det än kan låta, så har vi bara en grej inplanerad på hela långhelgen. Jag har gått och tittat i almanackan flera gånger för att se om det är så att mina gamla ögon har missat nått, men nej, det är bara en sak planerad. Jag vet inte riktigt vad som har hänt faktiskt. Kan det vara så att vi har missat att det är långhelg och inte planerat därefter, eller är det bara så att det ska bli en lugn helg hemma? Känner jag mig själv rätt, så blir det nog inte så, utan jag kommer garanterat hitta på saker att göra. För den trogne läsaren är det ju ingen nyhet att jag har lite svårt för att göra ingenting, efter ett tag utan saker att göra, så infinner sig den underbara (??) känslan av rastlöshet, så jag antar att det inte blir något undantag den här helgen… Full fart är nog bäst ändå…

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Endast 1 kommentar hittills

  1. […] och jag tycker också att det är fruktansvärt jobbigt att vara offline och då är det inte ofta som jag verkligen är frånkopplad från det världsomspännande […]

Posta din kommentar nu