Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Oj… Kan man be om ursäkt för lite ”bloggtorka”? Eller behöver man kanske inte göra det när det ”bara” har gått några dagar? Hur ofta ska egentligen en blogg uppdateras för att hållas levande? Själv följer jag några stycken bloggar dagligen och vissa uppdateras minst en gång per dag och andra kan det gå en vecka mellan vissa inlägg. Jag tycker fortfarande att båda två är lika bra!?

Jaja, hur som helst, så är vi hemma igen från vår lilla resa i fjällen och nu sitter jag här igen och eftersom det är lördag så är det min tur att gå upp med Indra och tro det eller ej, men hon har faktiskt sovit lite längre än vanligt både idag och igår när jag gick upp. Plötsligt händer det, är det inte så reklamen är? Det var i och för sig bara 40 minuter längre men det är bättre än inget!

Tillbaka några dagar igen… De sista dagarna i uppe i Björnrike var riktigt bra. För er som funderar på när ni ska åka upp för att slippa spendera halva tiden ståendes i en liftkö och trängas med alla andra, så kan jag helt klart tipsa om att åka vid den här tiden. Eller egentligen så är det väl bara så att man ska försöka att åka när det inte är ett skollov om man nu har möjlighet att göra det. Precis som vanligt så konstaterade jag att det är sista dagen som åkningen kommer igång ordentligt och då är det dags att åka hem och lägga skidorna på hyllan ett år för att sen börja om igen nästa vinter. Lite synd att man inte kan åka upp flera gånger på år faktiskt, men vem vet, det kanske kommer. Det är ju egentligen mest fråga om en prioritering. Även för Nova och Mio kom åkningen igång på allvar sista dagen och vi åkte svarta backar utan några som helst problem och nej, de stod faktiskt inte och plogade hela vägen ner och skrapade fram is, utan båda två svängde sig ner för branten båda två och Nova har i princip släppt allt vad plogsväng heter och bränner på med skidorna parallellt.

Sista dagen åkte vi inte så länge, utan vi plockade ihop oss vid två ungefär, så vi skulle vara hemma i hyffsad tid och jag måste åter igen tacka den människa som kom på att man kan ha DVD i bilen! Båda två satt som ljus hela vägen och kollade på film, så hela resan hem genomfördes med endast ett stopp.

Som ni alla vet så är det inte så att vi ligger på latsidan när det är helg, utan det är då allting ska hända och den här helgen är självklart inget undantag och det började till och med en dag tidigare än vanligt eftersom alla var lediga igår och gårdagen var inte vilken dag som helst, utan Mio fyllde 7 år!!! Det blev väckning med paket och finsång (eller ja… sång i alla fall) och hela köret. Dagen spenderade sen hela högen på Fyrishov och, precis som vanligt så blev det en hit! Nova och Mio kan hålla på hur länge och leka och om mina krafter bara håller, så är jag inte så sen på att hänga på… Ibland undrar jag hur många år jag ska fylla nästa gång!? Någon som vet? Visst var det 10?
Efter allt badande var det dags för önskemiddag hemma och man kan ju inte beskylla Mio för att vara dyr i drift i alla fall, för födelsedagsmiddagen bestod av Våfflor! Ja, fyller man år, så får man ju välja det man vill äta, så då fick det bli våfflor innan det var dags för ännu mer paket.

Nu till någonting helt annat… Let’s Dance. Äntligen säger jag bara, äntligen är Willy ute!!! Jag tycker att det är så dåligt att en ”rolig gubbe” ska slå ut så många i en tävlig som går ut på att man ska lära sig dansa. Visst har han utvecklats, men att han gick till semifinal var lite väl mycket tycker jag, så igår hjälpte jag faktiskt till lite och röstade, för första gången, och min röst föll på min favorit (så klart, finns det någon oms röstar på den man tycker är näst bäst?) Claudia! Nu håller jag alla mina tummar för att hon ska vinna nästa vecka.

Idag är det kalas på schemat och det blir många kalas nu de här helgerna framöver. Idag kommer ”de närmaste” för att fira Mio. I morgon ska vi på 1 årskalas hos några kompisar, hoppas jag, men tydligen hade han varit lite krasslig, men vi hoppas att det har blivit bättre, så vi kan komma och hälsa på! Nästa helg är det dags igen, för då fyller Indra 1 år! Hjälp vad snabbt det har gått! Så på lördag är det kalas för Indra, men innan det så ska Mio hinna med att ha ett barnkalas också, för alla kompisar i klassen, så vi kommer nog att däcka i soffa den helgen också, men det är precis som det ska vara. Full fart hela tiden!

Nu är det snart dags för mig att fixa frukost till resten av ”La Familia” och köra igång med dagens bestyr och jag lovar att det inte dröjer lika länge till nästa uppdatering och då ska jag försöka få med lite fler bilder också, eller nu hade jag  ju inga alls, så att säga fler bilder var kanske lite fel… Tar om det igen… Nästa uppdatering ska jag försöka få med lite bilder i. Så bättre!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu