Varför är det så gott med mat? Ibland så skulle det vara bra om det inte fanns så mycket god mat, med tanke på att magen har en viss tendens att växa lite mer än vad som är ok…

Jag sitter med på ett heldagsmöte idag och vi har precis avslutat en ”medelhavsbuffé”, men jag hävdar stenhårt att huvudgrejen var kyckling och det är ju nyttigt, sen att det var en hel del annat smått och gott som tillbehör, väljer jag just nu att bortse ifrån. Visst kan man göra så?!

Över till nått helt annat! Jag vill börja träna igen!! Just nu så är det så att jag har låtit min kropp förfalla på tok för mycket, men jag kommer aldrig igång ordentligt med träningen. De senaste veckorna så har jag haft en liten förkylning som ligger och skvalpar, men aldrig bryter ut. Ja, jag vet att det bara är en dålig ursäkt, men det behövs inte mycket till ursäkt när motivationen är så låg att en fet, alkoholiserad uteliggare skulle ses som motiverad…
För något år sen, så fick jag en sån fin kommentar från C när jag kramade om henne… ”-Åhhh, love handles…” Hmmm… Hur länge kan man skylla på ”sambokilon”?

Nu är det mötesdags igen… Vi hörs igen senare.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu