Visst är det skönt när man bestämmer sig för att göra sig av med någonting som man inte riktigt är nöjd med?! Ibland så känns det bara som att vissa saker ligger där och gnager och gnager, men man varken kan, eller vågar göra någonting för att förändra situationen. Det här är en sån grej… Under flera månader så har jag bara blivit mer och mer trött på hela grejen och i morse när jag satt och åt frukost bestämde jag mig. Nu får det vara nog! Jag tänker inte stå ut med det här längre! Jag har bestämt mig för att byta!

Efter mitt beslut så kändes det bara som ännu en liten bonus att sticka ut näsan utanför dörren utan att, inom loppet av några sekunder, känna smärtan av begynnande förfrysningsskador. Våren verkar verkligen vara på väg. Snön smällter så det knakar (knakar snö när den smällter?) och till och med fåglarna har börjat stämma upp i lite sång igen. Det är man ju inte direkt bortskämd med den sista tiden.

Igår var det ju dags fär fuskbyggarna igen och även den här gången blir jag lite förvånad över att vissa människor faktiskt verkar sakna all form av empatisk förmåga… Vad är det för fel på folk? Är det bara pengar som räknas för dem eller? Enligt mig så finns det bara två förklaringar till varför de beter sig som de gör. Antingen så är de peningkåta och bara vill tjäna så mycket pengar som möjligt, på så kort tid som möjligt. Eller så är de faktiskt bara dumma i huvudet och inte förstår bättre. De är helt enkelt inte den vassaste kniven i låden, men alla behöver ju en smörkniv ibland… eller?

Jag tog ett till beslut i morse också, så morgonen var väldigt kreativ kan jag villigt erkänna. Veckan efter vår fjällenresa, så ska jag börja träna igen! Nu finns det verkligen inga ursäker för att förfalla mer än vad jag har gjort. Nu börjar det bli riktigt illa och faktiskt på gränsen till farligt. Och för att få en ytterligare liten press på mig, så tänkte jag att jag skriver det här i bloggen, så kommer jag inte undan sen! Tanken är att jag ska försöka att även skriva lite om träningen, hur det går, vad jag gör, mm som en liten träningsdagbok på Nätet. Jag utelämnar kanske några detaljer, så tråkar jag inte ut er läsare som inte är så där jätteintresserade av träning. Så dagen har knappt börjat och jag har redan fattat två viktiga beslut. Dels så ska jag börja träna och dels så har jag bytt…

Ja, till vårjackan alltså! Visst är det skönt när man väl har bestämt sig!?

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu